remar-inter-glass

Profesioniști în industria sticlei și a geamului termoizolant

STICLĂ PRINTATĂ

remar-glass-sticla-printata Imprimarea digitală pe sticlă este un proces tehnologic avansat utilizat pentru aplicarea de imagini, model sau text pe suprafața sticlei. Ca și altă metodă de imprimare se folosește o formă de grafică.

Imprimarea digitală pe sticlă a permis noi posibilități și îmbunătățiri în decorarea sticlei, cum ar fi un nivel ridicat de personalizare, transluciditate și control opacitate.

Imprimarea digitală cu cerneluri UV, realizată pentru scopuri decorative, funcționale și de mediu, reprezintă un nou set de provocări abordate prin inovații tehnologice. La nivelul cel mai avansat, imprimantele digitale pentru sticlă, cernelurile și programele de procesare a graficii sunt complet corelate între ele și fiecare contribuie la progresele generale în procesul de imprimare digitală pe sticlă.

Sistemul celor 3 componente permite un control și flexibilitate asupra aplicării cernelurilor UV. Transparenta și nivelurile de transluciditate și opacitate pot fi manipulate cu precizie. Există un nivel ridicat de control asupra potrivirii culorilor; în același timp pot fi imprimate mai multe culori.

Alte tipuri de geam