remar-inter-glass

Profesioniști în industria sticlei și a geamului termoizolant

Despre noi Remar GlobalGlass

SC REMAR GLOBAL GLASS SRL este o firmă ce își desfășoară activitatea pe 2 domenii complementare: producerea de geam termoizolant (termopan) și servicii de prelucrare și fasonare a sticlei, cu identitate şi personalitate bine conturate. Având o viziune managerială inovativă, care îşi adaptează continuu politica în domeniul calităţii şi al protecţiei mediului, precum și al dezvoltării strategice a afacerii, societatea noastră este una cu capital integral privat, ce reușește să fie un lider în domeniu, încă din anul 1999.

Conducerea societăţii şi nucleul de bază al colectivului au o vastă experienţă în domeniul producţiei de geam termopan, la această experienţă adăugându-se şi o dotare tehnică adecvată atât unei calităţi mult superioare cât şi unei producţii cantitative.

Politica societăţii noastre este informarea corectă a clientului şi respectarea ad-literam a înţelegerilor stabilite, respectarea calităţii geamurilor termopan prin utilizarea unor componente de calitate de la firme renumite, executarea la termen a comenzilor şi a livrărilor către clienţi.